PhoneCenter

Handelsbetingelser

› Generelle oplysninger om virksomheden
› Persondatapolitik
› Priser
› Bestilling
› Sikkerhed
› Betaling
› Leveringsinformation
› Returret/Ombytningret
› Fortrydelsesret
› Reklamationsret
› Det med småt
› Ansvarsfraskrivelse
› Tvister
› E-Politik
› Forbrugeraftale-loven
› Forbehold

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Tele & Pc. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Tele & Pc.
 

Generelle oplysninger om virksomheden:

Virksomhedens juridiske navn: Tele & Pc
Virksomhedens kaldenavn: www.tele-pc.dk
 CVR-nummer: 35476202
 
Adresse:
Tele & Pc eButik
Nørrebrogade 197
2200 København N

Telefonnummer:
+45 3582 4182

Officiel e-mail adresse: info@tele-pc.dk
Officiel web-adresse: www.tele-pc.dk

 

Persondatapolitik

 • Vi registrerer ikke oplysninger vha. cookies eller logfiler.
 • På websitet benyttes ikke log-statistik eller trafikanalyse af brugerne på websitet.
 • Personoplysninger bliver ikke transmitteret krypteret.
 • Personoplysninger opbevares ikke krypteret.
 • Personoplysningerne i forbindelse med dit køb registreres hos Tele & Pc og opbevares i 5 år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle garantisager, hvorefter oplysningerne slettes.
 • Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 • Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
 • Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
 • Vi bruger kun dine oplysninger til at sende din vare og informere dig, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå. Desuden vil du efter en bestilling modtage en ordrebekræftelse via e-mail.
 • Vi er en selvstændig butik, der ikke giver dine oplysninger videre til andre. Vi opvarer dine data sikkert men ukrypteret.
 • Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
 • Den dataansvarlige er Tele & Pc Aps. 
   

Priser

Alle priser ved levering i Danmark er gældende udsalgspriser inkl. 25% moms. 
    

Bestilling

Hvordan bestiller jeg?

Det er nemt og hurtigt at handle hos Tele & Pc.dk. Når du har fundet en vare, du gerne vil købe, klikker du på "Kurven" og din vare lægges automatisk i kurven. Du kan sagtens tilføje flere varer på samme vis. Når du har alt, hvad du skal bruge, klikker du på "Køb & Betal" i nederste venstre hjørne (øverste højre hjørne). Du kan nu se en oversigt over dine køb. Herefter trykker du på "Bestil" og indtaster dine kundeoplysninger (navn, adresse, e-mail m.v.). Skal pakken sendes til en anden adresse end din egen, skal du skrive modtagerens adresse under "Leveringsadresse". Når du har gjort det, trykker du på "Videre". Nu skal du blot vælge betalingsmetode. Indtast de relevante informationer, og tryk "Videre". Du kan nu se en oversigt over dine køb samt den samlede pris inkl. eventuelle forsendelsesomkostninger. Hvis du har alt hvad du skal bruge og har læst og accepteret vores forretningsbetingelser, trykker du blot "Godkend ordre"og din ordre registreres. Umiddelbart herefter vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail. Du kan også udskrive ordrebekræftelsen ved at trykke på "Udskriv ordrebekræftelse" øverst i højre hjørne. Vi anbefaler, at du gemmer denne ordrebekræftelse, indtil du modtager din bestilling. Den endelige faktura fremsendes sammen med varerne. 

Kan jeg nå at tilføje flere varer på en netop afsendt ordre?

Nej, men du kan gennemføre endnu en ordre og skrive "sendes med tidligere ordre" i notatfeltet. Vi vil slette portoen på den nye ordre. Måske modtager du alligevel to forsendelser, hvis vort lager ikke når at sammenkøre bestillingerne, men du vil kun betale porto en gang.
 

Sikkerhed

Vi bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem en Internet browser (kortindehaveren) og en Internet server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller kreditkort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. På www.betaling.dk kan du se, hvordan en SSL-betaling gennemføres. Tele & Pc eButik har modtaget E-handelsmærket som et sikkert sted at handle. Tele & Pc.dk er et sikkert sted at handle. Tele & Pc.dk fået det blå stempel "E-handelsmærket". E-handelsmærket er godkendt af E-handelsfonden og gives til Internet-handelspladser, der sikrer forbrugere og erhvervsdrivende kvalitet og tryghed, når de handler på Internettet. E-handelsfonden er en uafhængig, non-profit organisation, stiftet af blandt andre Forbrugerrådet og IT-brancheforeningen med det formål at skabe tillid og tryghed hos forbrugere og virksomheder, der handler på Internettet. E-handelsfonden opfordrer til, at erhvervsdrivende også på Internettet udviser god skik og anvender sikre løsninger til betjening af kunder. E-handelsmærket er en vigtig del af denne kvalitetssikring.

Læs mere om e-handelsmærket på www.e-maerket.dk

 

Betaling

Ved afhentning i vores butik, betaler du kontant ved afhentningen.

Du kan betale med Dankort. Hvis du betaler med Dankort, skal du blot indtaste dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre ved bestillingen af varen. Det er gratis at benytte betalingskort, da vi betaler alle gebyrer. Beløbet på din bestilling trækkes ikke fra din konto, før varen er afsendt fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Tele & Pc eller andre har mulighed for at læse dataene.

  

Leveringsinformation

....

***For at din bestilling kan leveres efterfølgende hverdag, skal din ordre bestilles inden kl. 19.00

Ordrebekræftelse

Straks efter du har købt en vare online, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmetode, evt. leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til support@Tele & Pc.dk


Kvittering

Kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Kvitteringen bør fremvises ved eventuel ombytning, fortrydelse eller reklamation.
 

Ombytningsret

Du har 14 dages ombytningsret på alle varer, du køber online, gældende fra modtagelsesdatoen. Ombytningsretten er betinget af, at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde. Kvittering bør altid medfølge.  

Fortrydelsesret

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Du må gerne pakke varen ud og bruge den, så længe du kan returnere den i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. EMBALLAGEN KAN I NOGLE TILFÆLDE BETYDE AT VARENS SALGSVÆRDI FORRINGES OG DERMED KAN FORTRYDELSESRETTEN IKKE UDNYTTES.


Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Hvis du har købt en varer via Internetbutikken hos os, har du oftest ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den. Du kan fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at returnere varen på den angivne adresse. Du kan også give fysisk fremmøde på vores adresse og der returnere varen og fortryde købet.

 

Når du fortryder købet tilbagebetales den samlede købesum. Hele beløbet tilbagebetales ved en overførsel til din bank/kort.
Tilbageførslen sker straks efter at vi har modtaget varen retur og kontrolleret at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes. Forbrugerens udgifter vil i de fleste tilfælde blive returneret til det kort som blev brugt ved bestillingen.
   

Reklamationsret

Som forbruger har man 2 års reklamationsret efter at varen er modtaget, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt kan du sende varen retur eller give fysisk fremmøde på vores adresse.
  

Det med småt

Aftaler med Tele & Pc.dk indgås på dansk.

Når du handler på Tele & Pc.dk, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven

 

Ansvarsfraskrivelse

Tele & Pc.dk kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter dansk lovgivning.

Tvister

En eventuel tvist mellem Tele & Pc.dk og en erhvervsdrivende afgøres ved sø- og handelsretten i København.

 

E-politik

E-mail

Har du modtaget en e-mail fra Tele & Pc skyldes det enten:

 • At din e-mail adresse er lagret hos os fordi du har ønsket at modtage fremtidig information.
 • At du tidligere har bestilt varer hos Tele & Pc, hvorved der én gang udsendes en påmindelse.
 • At du har en igangværende korrespondance med os.

Dele, sælge, udleje og brug

Tele & Pc vil aldrig dele, sælge eller udleje individuelle personlige oplysninger med andre uden din udtrykkelige tilladelse, medmindre pålagt ved lov.
Informationer afgivet til os, er kun tilgængelige for medarbejdere der har til opgave at kontakte dig eller sende dig e-mails baseret på din forespørgsel.

Uønsket e-mail fra 3. part

Har du modtaget uønsket, uopfordret e-mail tilsendt via vores system eller som giver sig ud for at komme fra vores domæne (Tele & Pc.dk), bedes du venligst fremsende en kopi af den pågældende e-mail sammen med din evt. kommentar til support@Tele & Pc.dk.

Forbrugeraftale-loven

Din ordreafgivelse og dit køb via Tele & Pc eButik er på dansk og samtidigt underlagt almindelig dansk lovgivning, herunder lovbekendtgørelse nr. 451 om visse forbrugeraftaler (dørsalg m.v., fjernsalg og løbende tjenesteydelser) af 9. juni 2004.

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.
Billeder som er brugt på vore sider er illustrative og kan afvige fra varens egentlige udseende.